Kiillotamme tulisijojen laseja, joita ei enää tavanomaisilla puhdistuskeinoilla, kuten noella hankaamisella tai takkaluukkujen puhdistusaineella saa kirkkaaksi. Kiillotuksen jälkeen tulta on taas mukava katsella ja lasi on helpompi pitää puhtaana!

Kiillotuksella lasista saadaan samentumien syvyydestä riippuen noin 80-95% poistettua. Kiillotus poistaa myös pieniä naarmuja, mutta esimerkiksi savukaasujen mukana lentäneen hiekan tai lasia vasten hankautuneiden puiden tuottamia syvempiä naarmuja sillä ei voi kokonaan poistaa. Arvioimme jokaisen lasin kiillotusasteen tapauskohtaisesti, jotta lasin vahvuus ei kärsi kiillotuksessa.

Kiillotus on edullinen ja ekologinen vaihtoehto takkaluukun lasin vaihdolle!

Samentunut takkaluukun lasi ennen kiillotusta
Samentunut takkaluukun lasi ennen kiillotusta
Kiillotetun takkaluukun läpi tuli näkyy taas kirkkaasti
Kiillotetun takkaluukun läpi tuli näkyy taas kirkkaasti

Hinnat

Lasin kiillotuksen hinta määräytyy lasin koon ja tyypin mukaan:

 • Tavanomaiset tasolasiluukut: 0,05€ / neliösenttimetri (cm2)
 • Kaarevien ja erkkeriluukkujen lasit: 0,08€ / neliösenttimetri (cm2)
 • Minimiveloitus 30€, hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Voit arvioida oman takkasi lasin kiillotuksen hinnan tällä laskurilla:

Tilaaminen ja toimitus

Tilaaminen tapahtuu ottamalla meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostitse tai puhelimitse. Tarkat yhteystiedot ja lomakkeen löydät Yhteystiedot-sivultamme.

Lasin voi toimittaa meille kiillotettavaksi kolmella tavalla:

 • Tuomalla sen meille hiomolle / noutamalla valmiin lasin suoraan meiltä. Huomaa, että olemme auki vain sopimuksen mukaan, joten ota meihin yhteyttä jos olet tuomassa lasia meille kiillotettavaksi tai hakemassa valmista lasia.
 • Voimme noutaa lasin ja tuoda valmiiksi kiillotetun lasin takaisin suoraan luoksesi. Kysy noudon hintaa meiltä. Noudon hinta riippuu etäisyydestä ja mahdollisuudesta yhdistää useampia noutoja samaan noutokertaan.
 • Voit postittaa lasin meille tai lähettää sen matkahuollon kautta. Huomaa, että lasi tulee pakata erittäin huolellisesti! Toimitamme lasin sinulle takaisin samassa pakkauksessa ja samalla tavoin pakattuna kuin missä se on meille lähetetty. Ostaja vastaaa aina lasin mahdollisista vaurioista kuljetuksen aikana. Lasin lähetyskulut takaisin asiakkalle lisätään kiillotuksen lopulliseen hintaan.

 • Tilisiirto / lasku
 • Käteinen
 • Mobilepay

 • Lasin toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Useimmiten toimitusaika vaihtelee yhdestä päivästä viikkoon.
 • Emme korvaa meistä riippumattomista syistä rikkoutunutta lasia. Esimerkiksi kulumisen tai lämpörasituksen takia lasi saattaa olla vaurioitunut siten, että se rikkoutuu kiillotuksessa. Luonnollisesti emme veloita kiillotuksen hintaa jos lasi rikkoutuu kiillotuksessa.
 • Emme vastaa lasin mahdollisesta rikkoutumisesta lasia takaisin asenettaessa tai käytössä kiillotuksen jälkeen.

Ufferbacken 12
07880 Liljendal

+358 50 4092989

Y-tunnus:
2991627-4

Copyright © 2019 GlassCarve Tmi